ЖЕСТОКО МЕЛЕ: Докато Очите е на легло и пикае през тръбичка, мутрите се изтрепаха в елитен клуб на Слънчака! Галена в шок крещи: "Убийци! Разбойници!"

Животът днес

ЖЕСТОКО МЕЛЕ: Докато Очите е на легло и пикае през тръбичка, мутрите се изтрепаха в елитен клуб на Слънчака! Галена в шок крещи: "Убийци! Разбойници!"

323472
на 07.07.2016
ЖЕСТОКО МЕЛЕ: Докато Очите е на легло и пикае през тръбичка, мутрите се изтрепаха в елитен клуб на Слънчака! Галена в шок крещи: Убийци! Разбойници!
Автор:   ПИК

В събота бабаити от бандата на авера на Желязков - Страхо Капелата, са заформири жестоко меле в елитен фолк клуб

Последвайте ни в Google News Showcase

Докато Димитър Желязков-Митьо Очите лежи в болница и пикае през тръбичка, безпризорните мутри на Слънчев бряг не спират с изцепките си. В събота бабаити от бандата на авера на Желязков - Страхо Капелата, са заформири жестоко меле в елитен фолк клуб пред очите на Галена. 

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

На мястото на купона била и компания от 7-8 души от Стара Загора от контингента на тамошния бос Румен - Малкия Мук. С тях се веселил и племенникът на най-върлия враг на Очите - Георги Николов - Троянеца. Три часа след полунощ свадата избухнала, когато хората на Малкия Мук започнали да се закачат с девойки от дискотеката, на което станали свидетели местните мутри на Страхо Капелата. Направили им забележка, защото закачките им с момичетата били нагли и цинични. 

Тогава започнал екшънът... Едон от гостуващата компания грабнал бутилка и я хвърлил по хората на Капелата. Заформило се здраво меле с боксове и ножове, пише ежедневник. Тупаникът бързо се пренесъл в градинката зад бившата дискотека "Мания". 

Минути след инцидента старозагорци се изнизали с няколко черни БМВ-та. Тръгнали и местните бабаити и последвала луда гонка по панорамния път. 

Още при размяната на първите крясъци, охраната на клуба покрила Галена в склад до гримьорната. Певицата се кълняла, че повече няма да стъпи в Слънчака, където било пълно с убийци и разбойници

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лорер за служебния кабинет: Кавги между ГЕРБ и ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК