СВЕТЪТ ДНЕС

Животът на Жак Ширак е извън опасност

Само в ПИК
Животът на Жак Ширак е извън опасност
Автор: ПИК
Дата
Дата
3783
Коментари
0
Животът на Жак Ширак е извън опасност

Няма никаква опасност за живота на Жак Ширак. Болеше го кракът от два дни, очевидно криза на подаграта, от която боледува и която много го измъчва”, заяви човек от най-близкото обкръжение на бившия френски президент, пише Le monde .

Жак Ширак е на 81 години и през 2005 година преживя лек мозъчен инсулт. Той напусна конституционния съвет през 2010 година по здравословни причини.

За последен път бившият президент на Франция се появи на публично мероприятие на 21 ноември миналата година.

В края на месец декември миналата година той претърпя бъбречна операция.

На 22 януари съпругата му Бернадет Ширак заяви, че мисли, че е възможно съпругът й никога повече да не говори пред публика заради проблемите,които има с паметта.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.