Жителите на Банкя гласуват срещу Бойко

ЧАС ПИК

Жителите на Банкя гласуват срещу Бойко

58101
на 12.05.2013
Жителите на Банкя гласуват срещу Бойко

Последвайте ни в Google News Showcase

Напук на прогнозите жителите на Банкя гласуват масово днес. "Такова нещо отдавна не е имало", казаха членове на изборни комисии. 310 избиратели от общо 1200 бяха пуснали бюлетини до 13.30 ч. в СОУ "Христо Смирненски", където е избирателната секция на бившия премиер Бойко Борисов.

препоръчано

"Няма как да реагираме след този величав скандал с бюлетините в Костинброд. Този опит за държавен преврат трябва да се пресече. Ако хората искат държавата да тръгне към добро, трябва да гласуват. И не за него.  Жалко, че ни е земляк", откровено каза пред ПИК бизнесменът Цветан Константинов (на снимката със зелената блуза).

Много малко хора подкрепят известния си съгражданин, установи репортерска проверка на ПИК. Хората, които пускат гласа си за него, го правят по сантиментални причини. "Подкрепям го. Майка му ми е държала ръката. Беше ми учителка от първи до четвърти клас", призна си пред наш репортер Валентин Димитров. 

"Всички ще гласуваме против него, ако сме умни. Само надъхват млади спортистчета, дето не им пука за България, да го подкрепят", признават хора пред избирателната секция. 

Бойко Борисов още не е гласувал, казаха от секционната комисия. Той имал навика да идва да пуска бюлетина късно вечер, малко преди да бъде обявен края на изборите. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Мария Габриел проговори защо не е в евролистата на ГЕРБ и дали е обидена заради проваленото й премиерстване (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК