Жоро Вратарчето: Феновете на ЦСКА хвърляха камъни и ябълки

Само в ПИК
Жоро Вратарчето: Феновете на ЦСКА хвърляха камъни и ябълки
Автор: ПИК
Дата
Дата
5176
Коментари
0
Жоро Вратарчето: Феновете на ЦСКА хвърляха камъни и ябълки

"Подходихме с твърде голям респект към ЦСКА. За малко да изпуснем мача, но успяхме да изравним и да вземем точка. За кой ли път ни вкараха гол от статично положение.

Феновете на ЦСКА хвърляха камъни и ябълки. Казах на съдията, че те могат да викат каквото си искат, но поне да не хвърлят камъни и ябълки, защото ако те удари такова нещо в главата от 60 метра - представете си какво може да стане".

Георги Петков е известен и с прякора си Жоро Вратарчето заради Димитър Пенев, който го нарече така в телевизионно интервю преди време.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един пиян се прибирал вечерта и видял в една локва да се отразява Луната. Стъпил отгоре на отражението и почнал да вика: - Аз съм царят на Луната! Аз съм царят на Луната! Минал един полицай и му казал: - Добре, добре, само по-тихо... А аз сега ще викна лунохода да те прибере.