Журналистката Беновска пред ПИК: Борисов, опитват се да клатят държавата чрез създаване на "КТБ - 2"! Внимавай!

ЧАС ПИК

Журналистката Беновска пред ПИК: Борисов, опитват се да клатят държавата чрез създаване на "КТБ - 2"! Внимавай!

70468
на 16.12.2014
Журналистката Беновска пред ПИК: Борисов, опитват се да клатят държавата чрез създаване на КТБ - 2! Внимавай!

Министър-председателят Борисов, президентите на КНСБ - Димитров и КТ "Подкрепа" - Тренчев, заедно с председателя на КРИБ - Домусчиев трябва спешно да сезират главния прокурор Цацаров, че се готви "КТБ - 2" от противниците на пенсионната реформа.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Министър-председателят Борисов подписа на 14.12 Меморандум за разбирателство с КНСБ и КТ "Подкрепа".

На следващия ден изпълнителният директор и член на УС на КРИБ казва "Да" на Меморандума.

Веднага представителят на БСК Божидар Данев и представителят на АИК Васил Велев започнаха шумна кампания срещу заложените в Меморандума мерки за пенсионна реформа.

Въпросът е кога Борисов и социалният министър Калфин ще поискат доказателства за легитимността на БСК и АИК.

Преброяването на членовете на тези две, така наречени "работодателски организации" вероятно ще ги лиши от членството им в НСТС и те ще загубят "правото си" да заблуждават обществото, че планираната от Борисов и Горанов пенсионна реформа е в ущърб на хората.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 148
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК