ЗАВЕЩАНИЕ! Мая Илиева пренебрегна завета на Главния, спря парите на мутрите му

Само в ПИК
ЗАВЕЩАНИЕ! Мая Илиева пренебрегна завета на Главния, спря парите на мутрите му
Автор: ПИК
Дата
Дата
85771
Коментари
8
ЗАВЕЩАНИЕ! Мая Илиева пренебрегна завета на Главния, спря парите на мутрите му

Вдовицата на Георги Илиев е спряла пожизнените пенсии на мутрите, които работеха за съпуга й. Според слуховете в ъндърграунда волята на убития бос на ВИС-2 години наред била стриткто изпълнявана от Мая и тя превеждала всеки месец определени суми на най-верните му главорези по списък изготвен лично от Главния.

Според запознати Илиев завещал 200 млн. лв. в тайна сметка в швейцарска банка, като тези пари били именно за черни дни, с които тя да покрива завещаните пожизнени пенсии на своите подчинени. В продължение на 10 години най-верните биячи, които били на почит и на върха на мутренската пирамида получавали ежемесечни банкови преводи, които макар и скромни, стигали за издръжката им. след като Георги Илиев бе разстрелян, повечето от главорезите му започнали да затъват един след друг. Мая си затваряла очите и ги издържала. Мутрите обаче започнали за стават нахални, като непрекъснато разпитвали, кога Мая ще се прибира, за да искат още пари. Те се оправдавали пред нея, че заради службата си при Главния днес никой не искал да ги вземе на работа, а в същото време хвърляли всичките си пари за дрога, пиене и жени.

Според слуховете един от най-провинителите се бил Злати Златев-Златистия. Малко преди да бъде "оправен" той се явил пред Мая мъртво пиян, държал се арогантно пред децата и падал на колене да моли за пари, пише столичен ежедневник. Това преляло чашата на търпение и вдовицата на Главния решила да прекрати порочната практика на издръжките. 

По непотвърдена информация Мая взела това решение и защото искала да скъса окончателно с тъмното минало на своя покоен съпруг. Тя била продала успешно всичси имоти, ресторанти, хотели и имоти на завещани й от Георги по родното Черноморие и искала да започне на чисто. 

Напиши коментар »
(8)
1
Тя има ли лично думата за каквито и да било решения ?!
2
Една такава ;мутра;. Голям строен мъж. Ама отчаян и депресиран. Така е колелото се върти. Друг пък осребри мутренската си наглост. Стана кмет на едно село, с осми клас образование. Живот....
3
ще започне когато и конфискуват всички пари и имоти, придобити чрез рекет , дрога и убийства. Нейният бивш имот в центъра на Сл. бряг върху пясъка до водата 20 години никой не смее да пипне.
4
Кога един комунист, е изпълнявал обещанието си. Преди 9ти, обещаваха демокрация и просперитет, после ни навряха в ТКЗСтата и Белене. Превърнаха държавата в един огромен концлагер..
5
Това са мутрите на Бай СУДЖУК, те всички са уредени на високи постове в държавната администрация на шайката СУДЖУЦИТЕ 3 е продължават да дерибействат из страната, като пребиват хора и фалират дребни производители на СУДЖУК.....ГРОБарите са родоначалниците на мафията и мутрите!!!!ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
6
Не може да се започне никога нищи чисто с мръсни,миризливи и кървави пари,Майче.
7
Това са глупости тип "Георги Стоев", измишльотини искам да кажа, верни са само имената на споменатите.
8
Окло 80%от силоваците на групировките живеят в чужбина.Тук останаха тези свързани с Тиквата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Толкова много жени се влюбват в грешният мъж, просто защото грешният мъж обикновено казва правилните неща.