БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!

Само в ПИК
Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!
Автор: ПИК
Дата
Дата
130346
Коментари
4
Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!

Книга-бомба променя историографски представи и руши митове. Загадката най-после е разплетена.

Кой предаде Левски? Поп Кръстьо, Димитър Общи или някой трети?

Къде е гробът на Дякона?

Смразяващите отговори идват с премиерното издание "Васил Левски. Факти и фикции" на скандалния историк Веселин Игнатов. Книгата вече се продава на всички вестникарски павилиони в страната и във всички книжарници. Разкритията в текста са наистина сензационни.

В навечерието на 144-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата получаваме нова възможност да се отърсим от оковите на заблудите и да прозрем цялата истина за неговата личност – от люлката до гроба.

Истината лъсва, подплатена с факти и документи, изровени измежду тонове от свидетелства на очевидци, неизвестни страници на държавните архиви и трупани с години исторически трудове.

Най-иконичната фигура в българския хронопис тревожи народната памет почти век и половина след смъртта си. Възхваляван или обругаван, Левски е многократно и без свян използван за всевъзможни демагогски каузи и само истината може да сложи край на това.

Всеки, който носи с гордост името българин, трябва да притежава тази книга, защото тя старателно и добросъвестно изследва всички сведения, без да манипулира читателя, изкупва историческата ни гузност и възкресява вярата, че не сме робско стадо и народ от предатели. Това изследване ни вдъхва сили да съградим чистата и свята република, за която героите ни са платили с живота си.

Предварителният интерес към "Васил Левски. Факти и фикции" е огромен, а количествата са ограничени. Поръчвайте вашата бройка на тел. 02/8794006 и 02/9443318.

Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

- Бабо... аз съм гей! - Тия не ядяха месо... нали така?! - Не, бабо... Спя с други мъже.. - А, добре... Трябва да се яде месо!