БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!

Само в ПИК
Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!
Автор: ПИК
Дата
Дата
129578
Коментари
4
Загадка №1 в историята ни е разплетена! Ясно е кой предаде Левски!

Книга-бомба променя историографски представи и руши митове. Загадката най-после е разплетена.

Кой предаде Левски? Поп Кръстьо, Димитър Общи или някой трети?

Къде е гробът на Дякона?

Смразяващите отговори идват с премиерното издание "Васил Левски. Факти и фикции" на скандалния историк Веселин Игнатов. Книгата вече се продава на всички вестникарски павилиони в страната и във всички книжарници. Разкритията в текста са наистина сензационни.

В навечерието на 144-ата годишнина от обесването на Апостола на свободата получаваме нова възможност да се отърсим от оковите на заблудите и да прозрем цялата истина за неговата личност – от люлката до гроба.

Истината лъсва, подплатена с факти и документи, изровени измежду тонове от свидетелства на очевидци, неизвестни страници на държавните архиви и трупани с години исторически трудове.

Най-иконичната фигура в българския хронопис тревожи народната памет почти век и половина след смъртта си. Възхваляван или обругаван, Левски е многократно и без свян използван за всевъзможни демагогски каузи и само истината може да сложи край на това.

Всеки, който носи с гордост името българин, трябва да притежава тази книга, защото тя старателно и добросъвестно изследва всички сведения, без да манипулира читателя, изкупва историческата ни гузност и възкресява вярата, че не сме робско стадо и народ от предатели. Това изследване ни вдъхва сили да съградим чистата и свята република, за която героите ни са платили с живота си.

Предварителният интерес към "Васил Левски. Факти и фикции" е огромен, а количествата са ограничени. Поръчвайте вашата бройка на тел. 02/8794006 и 02/9443318.

Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Валентин Танев
Валентин Танев
актьор
Става на: 60 години
Ина Ананиева
Ина Ананиева
треньор по худ. гимнастика
Мимоза Базова
Мимоза Базова
актриса

Двама индианци си говорят. Единият казал:
– Днешните бели хора имат баааааахти тъпите имена: Джон,Джак,Фил…
Другият казал:
– Прав си, Кучи гъз…