Задава се вторият Балкански фестивал на ракията

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Задава се вторият Балкански фестивал на ракията

4292
на 18.10.2014
Задава се вторият Балкански фестивал на ракията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

От 23 до 26 октомври зала 6 на НДК става домакин на втория Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки. Ще бъдат представени над 200 марки отбрани ракии и високоалкохолни напитки.

препоръчано

В рамките на Фестивала посетителите ще имат възможност да дегустират - плодови, гроздови и анасонови ракии, както и български и вносни високоалкохолни напитки. Планираните в програмата премиери и предпремиери ще дадат възможност на почитателите на високоалкохолните напитки да опитат лимитирани серии на бутикови и отлежали питиета.

Официалното откриване на феста е на 23 октомври от 17,00 часа. Билетът за фестивала е на цена от 7 лева и осигурява посещение на щандовете и дегустации. Ще се допускат само лица над 18 години! Работно време: от 12,00 до 20,00 часа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК