ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев

Само в ПИК
ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев
Автор: ПИК
Дата
Дата
5084
Коментари
4
ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев

От писмо изпратено до Министерството на околната среда и водите и до още няколко десетки организации, става ясно, че съществува топла, почти интимна връзка между Асоциация на парковете ръководена от Тома Белев и Българската стопанска камера на Сашо Дончев.

Поводът за избухването на Белев в защита на Сашо Дончев е разпространена в медиите позиция на Асоциация "Българско черноморие". В нея БСК и самият Дончев са обвинени, че се държат не като бизнес и работодателска организация, а като екологично НПО със зелена партийна окраска. И още, че БСК и лично Дончев подкрепят движение Да България, създадено, като коалиция между партия Зелените и ДЕОС.

Явно Тома Белев, като бивш кандидат депутат от Движение Да България, който получи 21 /двадесет и един/ гласа в родният си Кърджали, много се е засегнал, защото отказва среща с министъра Нено Димов по така важните въпроси свързани с Натура 2000.

Публикуваме писмото на Тома Белев до МОСВ без редакторска намеса:

Във връзка с оправената от Вас покана виждам, че в поканата са включени и представители на Национална асоциация "Българско Черноморие". Във връзка с това Ви информирам, че Асоциация на парковете в България няма да вземе участие в срещи, в които участват представителите на тази асоциация. Тази ни позиция е свързана с липсата на елементарна организационна и бизнес култура проявена от НАБЧ, която си позволява да разпространява клевети и обиди срещу всеки, който не споделя нейното мнение, и по специално от разпространената от НАБЧ позиция на 14.07.2007 година със заглавие "ПРЕВЪРНАЛИ СЕ БСК В РАДИКАЛНО ЗЕЛЕНО НПО?" адресирана срещу природозащитните организации и Българската стопанска камара , добре отразена в медиите на депутата от ДПС Дилян Пеевски. 

В този клеветнически пасквил Национална асоциация "Българско Черноморие" си позволява да коментира срещата на работните групи по проекта, проведена на 14.07.2017 година, използвайки обидни изрази, инсинуации, клевети и явни лъжи за участниците в работната среща. с желание да окаже вличние върху техните позции.  (копие и линк към позицията посочваме в края на писмото). 

Асоциацията на парковете "преглътна" досегашното участие на тази организация,  лобираща за федерализация на България и включваща лица облагодетелствали се от "реституция" на Малкото поморийско езеро, което за последните 15 години бе унищожено, засипано и застроено и сега наричано квартал "Малката Москва, но всичко си има граници и според нас тази граница бе премината с последната порция клевети и обиди от страна на НАБЧ.  

Асоциация на парковете в България, ще се радва да се срещне с министъра на околната среда и водите и да сподели позицията си за управлението на Натура 2000 мрежата в друг формат изключващ организации и лица с непремерено,  инфантилно и некултурно поведение. 

С Уважение 

Тома Белев 

председател на УС на АПБ

Напиши коментар »
(4)
1
Един боклук брани друг боклук ! Единия го играе еколог рекетьор , другия рекетьор олигарх . И двамата са за пандиза . И на двамата им трябва съд затвор и подходящт съкилиник да ги правят булки .
2
тома има топли връзки навсякъде, където има изгода. спре ли да я има, връзките изстудяват. просто и ясно
3
Задругата на зеления пръстен - тия и двамата ще ни доведат само до погром и разруха за всеки проект, с който се захванат
4
Ами що не, той Белев разбира от всичко – екология, бизнес, туризъм и какво ли не. Освен това срешу някой лев е готов на чудеса.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Отначало всичко започнало с дарове за боговете. A сега се нарича данък добавена стойност!