ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев

Само в ПИК
ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев
Автор: ПИК
Дата
Дата
4162
Коментари
4
ЗАДРУГА! Тома Белев брани Сашо Дончев

От писмо изпратено до Министерството на околната среда и водите и до още няколко десетки организации, става ясно, че съществува топла, почти интимна връзка между Асоциация на парковете ръководена от Тома Белев и Българската стопанска камера на Сашо Дончев.

Поводът за избухването на Белев в защита на Сашо Дончев е разпространена в медиите позиция на Асоциация "Българско черноморие". В нея БСК и самият Дончев са обвинени, че се държат не като бизнес и работодателска организация, а като екологично НПО със зелена партийна окраска. И още, че БСК и лично Дончев подкрепят движение Да България, създадено, като коалиция между партия Зелените и ДЕОС.

Явно Тома Белев, като бивш кандидат депутат от Движение Да България, който получи 21 /двадесет и един/ гласа в родният си Кърджали, много се е засегнал, защото отказва среща с министъра Нено Димов по така важните въпроси свързани с Натура 2000.

Публикуваме писмото на Тома Белев до МОСВ без редакторска намеса:

Във връзка с оправената от Вас покана виждам, че в поканата са включени и представители на Национална асоциация "Българско Черноморие". Във връзка с това Ви информирам, че Асоциация на парковете в България няма да вземе участие в срещи, в които участват представителите на тази асоциация. Тази ни позиция е свързана с липсата на елементарна организационна и бизнес култура проявена от НАБЧ, която си позволява да разпространява клевети и обиди срещу всеки, който не споделя нейното мнение, и по специално от разпространената от НАБЧ позиция на 14.07.2007 година със заглавие "ПРЕВЪРНАЛИ СЕ БСК В РАДИКАЛНО ЗЕЛЕНО НПО?" адресирана срещу природозащитните организации и Българската стопанска камара , добре отразена в медиите на депутата от ДПС Дилян Пеевски. 

В този клеветнически пасквил Национална асоциация "Българско Черноморие" си позволява да коментира срещата на работните групи по проекта, проведена на 14.07.2017 година, използвайки обидни изрази, инсинуации, клевети и явни лъжи за участниците в работната среща. с желание да окаже вличние върху техните позции.  (копие и линк към позицията посочваме в края на писмото). 

Асоциацията на парковете "преглътна" досегашното участие на тази организация,  лобираща за федерализация на България и включваща лица облагодетелствали се от "реституция" на Малкото поморийско езеро, което за последните 15 години бе унищожено, засипано и застроено и сега наричано квартал "Малката Москва, но всичко си има граници и според нас тази граница бе премината с последната порция клевети и обиди от страна на НАБЧ.  

Асоциация на парковете в България, ще се радва да се срещне с министъра на околната среда и водите и да сподели позицията си за управлението на Натура 2000 мрежата в друг формат изключващ организации и лица с непремерено,  инфантилно и некултурно поведение. 

С Уважение 

Тома Белев 

председател на УС на АПБ

Напиши коментар »
(4)
1
Един боклук брани друг боклук ! Единия го играе еколог рекетьор , другия рекетьор олигарх . И двамата са за пандиза . И на двамата им трябва съд затвор и подходящт съкилиник да ги правят булки .
2
тома има топли връзки навсякъде, където има изгода. спре ли да я има, връзките изстудяват. просто и ясно
3
Задругата на зеления пръстен - тия и двамата ще ни доведат само до погром и разруха за всеки проект, с който се захванат
4
Ами що не, той Белев разбира от всичко – екология, бизнес, туризъм и какво ли не. Освен това срешу някой лев е готов на чудеса.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Виктор Калев
Виктор Калев
актьор
Става на: 48 години
Енчо Данаилов (бате Енчо)
Енчо Данаилов (бате Енчо)
актьор
Става на: 60 години
Йордан Христосков
Йордан Христосков
бивш социален министър
Става на: 66 години
Нонка Матова
Нонка Матова
световен и европейски шампион по стрелба

- Муцка, не можах да разбера как направи толкова глупости за един ден..? -  Ааа, станах по-рано...