БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Задържаха българи с фалшиво евро в Италия

Само в ПИК
Задържаха българи с фалшиво евро в Италия
Автор: ПИК
Дата
Дата
8311
Коментари
1
Задържаха българи с фалшиво евро в Италия

Двама българи с близо 31 000 фалшиви евро бяха задържани в Италия, съобщават италианската агенция АНСА и електронното издание на в. "Кориере дела сера", цитирани от БТА.

Двамата българи на 43 и 48 години пристигнали с ферибот от Гърция на пристанището във Венеция. При рутинна проверка у тях били открити 154 фалшиви банкноти от 200 евро. Общата сума възлизала на 30 800 евро. Фалшивите банкноти били разпределени в три пакета.

Предизвиква интерес фактът, че е подправена банкнотата от 200 евро. Фалшификаторите обикновено подправят банкноти от 50 евро и най-вече от 20 евро, докато банкнотата от 200 евро е обект само на 2 процента от всички фалшификации.

Напиши коментар »
(1)
1
Хайде сега, оправете заглавието и то по бързичко, да не се смеем с вас.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.