Задържаха българка за кражби в Ниш

Крими

Задържаха българка за кражби в Ниш

3633
на 26.09.2014
Задържаха българка за кражби в Ниш
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българка е била задържана в Ниш за кражби, пише днес сръбският вестник Вечерње новости, съобщи "Фокус". Според изданието българката е крадяла в болницата в Ниш, като е взимала пари и лични документи от възрастни хора.

препоръчано

Най-малко шестима души са били жертва на българката. Тя е била хваната от полицията докато се опитвала да открадне портфейла на възрастна жена. След като била хваната българката е казала, че жената е загубила портфейла и тя искала да го върне, но по-късно е признала пред полицаите, заявявайки, че в България се живее трудно и идвала от време на време да краде в Сърбия. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК