БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Задържаха страшилището Лунгара в Монтана

Само в ПИК
Задържаха страшилището Лунгара в Монтана
Автор: ПИК
Дата
Дата
6448
Коментари
1
Задържаха страшилището Лунгара в Монтана

Страшилището на Северозападна България Веселин Попов-Лунгара е задържан днес по нареждане на съдия от Монтана. Той се е явил на съдебно дело, по което е подсъдим за отвличане и издевателство над Цветомир и Маргарита Христови в края на 2012 г., пише "Трибали".

"Биеше ни и подстригваше на почивки. Излезе по малка нужда и ние тръгнахме да бягаме, видяхме как ни чупи джипа. Той ни върна вътре и каза - ще ви бия, докато гарван побелее. Това му бяха приказките. И всичко това, че не съм искал да го закарам, отказал съм му услуга", спомня си Цветомир. Съпругата му Маргарита допълва: "Подстригваше ми косата, спираше и я хвърляше на масата, пак я подстригваше, докато не я подстрига цялата. Държа ни пет часа". 

Лунгара се явил днес за първи път в залата, след като месеци наред се укривал. За да не избяга по почина на братя Галеви и двойния убиец от „Соло” Илиян Тодоров, съдията решил да го прати на топло. Според решението той ще остане там до прочитане на присъдата. Очаква се това да стане идния месец

Напиши коментар »
(1)
1
До кога службите на МВР, съд и прокуратура ще търпят такива отрепки сред обществото. По списъка на МВР да се изолират и изпратят там където им е мястото.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Димитър Липовански
Димитър Липовански
режисьор
Става на: 65 години

Един си купил куче птичар, но след една седмица го върнал. - Защо го връщате?? - Не струва! - Как не струва - това е куче медалист!! - Станала е някаква грешка - или не може да лети, или не го хвърлям достатъчно високо.