СВЕТЪТ ДНЕС
СВЕТЪТ ДНЕС

Заключиха българка-сводница в Гърция

Само в ПИК
Заключиха българка-сводница в Гърция
Автор: ПИК
Дата
Дата
3340
Коментари
0
Заключиха българка-сводница в Гърция

48-годишна българка беше задържана в Килкис, след като стана ясно, че е насърчавала към проституция млада гъркиня, съобщава "Български новини". Случаят е достигнал до полицията чрез техни информатори, след което е организирана акция по залавяне на българската сводница.

След задържането й, тя е потвърдила, че е насърчавала към проституция 29-годишната гъркиня срещу заплащане. Срещу нея е повдигнато обвинение за сводничество.

“Обикновено жените, принуждавани да проституират, са чужденки, а сводници гърци, но в случая Килкис става обратното. Една млада гъркиня предлага еротични услуги на клиенти, уговаряни от българска сводница”, коментират гръцките медии

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Влиза пиян студент при професора на изпит и казва:

- Добър ден, господин професоре, приемате ли пияни студенти на изпит?

Професорът помислил и казал:

- Ми добре.

Студентът:

- Момчета, вкарвайте колегата!