Заловени бракониери си отмъстиха с лепило в ключалките на колата

Само в ПИК
Заловени бракониери си отмъстиха с лепило в ключалките на колата
Автор: ПИК
Дата
Дата
5388
Коментари
0
Заловени бракониери си отмъстиха с лепило в ключалките на колата

Бракониери отмъстиха на служител в Агенцията по рибарство в Монтана. Експерти от агенцията ги заловили наскоро с 200 кг риба и 133 чувала с мрежи. Така нарушителите решили да нанесат незначителни щети на колата на служителя, но те са достатъчни, за да не може да се ползва автомобилът.

Хитреците напълнили със секундно лепило ключалките на возилото и са свалили номерата на колата. „Това е поредният акт на наглост от страна на бракониерите, пореден случай, в който увреждат имущество. Това не е единственият случай“, заяви пред Нова телевизия потърпевшият Валери Спасов.

По думите му се знае кои са извършителите, като камера дори ги е уловила на място, а те са задържани. „Това са шепа хора, с които се борим от известно време - две лица от нашия контингент“, обясни той.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Имате на разположение 5 мин…. Остават ви още 4мин. и 99 сек.”
(Военен)