Заловиха непълнолетен варненец, откраднал автомобил и избягал от вкъщи

ЧАС ПИК

Заловиха непълнолетен варненец, откраднал автомобил и избягал от вкъщи

3495
на 27.08.2014
Заловиха непълнолетен варненец, откраднал автомобил и избягал от вкъщи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на сектор "Пътна полиция" установиха 14-годишен водач на противозаконно отнет лек автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Велико Търново.

препоръчано

Вчера на пътя Велико Търново – Варна пътни полицаи забелязали спрян в района на бензиностанция лек автомобил "Нисан", с видимо непълнолетен водач.

При извършената проверка е установено, че возилото се управлява от 14-годишно момче от Варна.

То е обявено за издирване, като напуснало дома си. Автомобилът също се издирвал от служители на 04 Районно Управление - Варна, като противозаконно отнет от 26 август.

Автомобилът е иззет. Момчето е настанено в Дома за временно настаняване на малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица. Работата по случая продължава в полицейското управление във Варна.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 май - Близнаците да си наложат спокойствие, Козирозите да се пазят от скандал с брачната половинка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ) ПЪРВО В ПИК! Слави събра 1000 души на среща в Пловдив (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК