Заловиха 54 нелегални имигранти на ГКПП "Дунав мост"

ЧАС ПИК

Заловиха 54 нелегални имигранти на ГКПП "Дунав мост"

6858
на 03.10.2014
Заловиха 54 нелегални имигранти на ГКПП Дунав мост
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

54 нелегални имигранти – 46 сирийци и 8 иракчани, са заловени днес на ГКПП "Дунав мост" в опит да преминат незаконно границата. Всичките са мъже и са пътували в камион с турска регистрация, предаде БГНЕС.

препоръчано

Камионът е превозвал машини и части за тях и е пътувал за Германия. На ГПКК "Дунав мост" в Гюргево българският граничен служител е забелязал, че е нарушена целостта на въжето на каросерията. При проверка е установено многократно превишение на количеството въглероден диоксид. Камионът е бил върнат обратно в Русе, където е бил проверен на мобилния рентген на Митница-Русе. Там са се видели множество силуети и са открити нелегалните емигранти. Установено е, че те са влезли в България през Турция от различни места, но са били събрани в София, откъдето са се качили в камиона.

По неофициална информация всеки един е трябвало да плати по 5000 евро за превоза до Германия. Шофьорът на камиона, 45-годишен турски гражданин, е задържан.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК