Започват масови проверки на шофьорите за винетки

Животът днес

Започват масови проверки на шофьорите за винетки

6391
на 21.07.2014
Започват масови проверки на шофьорите за винетки
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Инспектори от пътна полиция започват масови проверки на товарните автомобили и автобусите в цялата страна. Засилен контрол ще има от 21 до 27 юли, съобщават от Главна дирекция "Охранителна полиция".

препоръчано

Проверяващите ще следят за наличието на валидна задължителна застраховка "Гражданска отговорност", както и за винетни стикери на автомобилите. Акцията е част от европейска инициатива и се провежда едновременно на територията на всички държави-членки на Европейския съюз (ЕС).

Полицаите ще следят и за използването на колани и каски от водачите на МПС и пътниците и за обезопасителни системи за децата. В акцията ще се включат и представители на криминална и икономическа полиция, които ще проверяват за нелегални емигранти и трафик на хора, притежание на наркотици и незаконни оръжия, превоз на крадени стоки и други престъпления.

При автобусите проверяващите ще следят за нерегламентирано превоз на пътници. Инспекции ще се извършват на автобусните спирки, автогари, ж.п. гари или други места.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК