Започна проверка на училищните автобуси

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Започна проверка на училищните автобуси

2984
на 13.09.2014
Започна проверка на училищните автобуси
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

От началото на този месец инспекторите на ИА „Автомобилна администрация“ започнаха проверки на всички училищни автобуси, пише Петел.бг.

препоръчано

Акцията е разпоредена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина Ангелкова, като целта е превозвачите и водачите да обърнат внимание на техническото състояние на специализираните превозни средства и готовността им да превозват учениците през новата учебна година.

До 15 септември 2014 г. се проверяват активно фирмите, извършващи превози на деца на територията на страната, както и всичките около 2000 училищни автобуса.

Със старта на учебната година проверките ще продължат на пътя, като инспекторите ще следят стриктно техническото състояние на автобусите, преминат ли е техническият преглед, както и дали са изпълнени направените предписания.

При установяване на нарушения инспекторите на ИА „Автомобилна администрация“ ще съставят актове и ще правят необходимите предписания, за да не се допускат нередности, застрашаващи живота и здравето на децата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК