БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Запълват дупки и пукнатини по автомагистрала „Черно море”

Само в ПИК
Запълват дупки и пукнатини по автомагистрала „Черно море”
Автор: ПИК
Дата
Дата
4243
Коментари
0
Запълват дупки и пукнатини по автомагистрала „Черно море”

Сухи са пътните настилки на територията на Варна и областта, предаде "Фокус". Времето е облачно, към момента няма превалявания от дъжд. Ремонтни дейности на пътната настилка се извършват по част от автомагистрала „Хемус” на територията на Варненска област. Работи се в участъка при км 394+360 /надлез на път I-2/, като движението се осъществява в свободната лента. В участъка от км 421+655 до км 422+640 движението се осъществява двупосочно в платното в посока София поради ремонтно възстановителни работи. По автомагистрала „Черно море” в участъка от км 0+000 до км 8+600 се извършва почистване на регули, запълване на пукнатини и фуги. По международния път І-9 граница Румъния-Дуранкулак-Балчик-Варна-Бургас-Звездец-Малко Търново-граница Турция, в област Варна за улеснение на трафика, пътуващ транзитно през Варна, и по повод ремонта на Аспаруховия мост и осъществяване на двупосочно движение в платното Варна - Бургас, Агенция „Пътна инфраструктура” препоръчва на шофьорите на тежкотоварни и леки автомобили да използват следните алтернативни маршрути - от ул. „Девня” във Варна - с. Езерово - Страшимирово - Девня - Разделна - Белослав до АМ „Черно море”; от Варна по АМ „Хемус” до Девня - Синдел – Юнак – Дъбравино – Горен чифлик – Долен Чифлик - Старо Оряхово – Бургас. Транзитното товарно движение над 10т, преминаващо през Аспарухов мост, се ограничава в светлата част на денонощието. Товарното движение за пристанище „Варна-Изток” и южна промишлена зона се ограничава сутрин от 6.30 до 10.00 часа и след обяд от 16.30 до 20.00 часа. Обходни маршрути - с. Старо Оряхово-Долни Чифлик-Горен Чифлик, Дъбравино - Девня и АМ Хемус, както и по път Варна-Константиново –Белослав-Разделна, Дъбравино –Девня и Повеляново-Езерово-Варна”. Движението по Аспарухов мост трябва да се извършва с повишено внимание, ограничението на скоростта е 40 км/час. 

Още по темата
Опасни мостове на пътя Русе – Стара Загора се нуждаят от спешен ремонт
Часовник
17:07
Опасни мостове се намират на пътя Русе-Стара Загора. При Велико Търново две от основните съоръжения може да се срутят. Инспектирани са всички мостове и ЖП прелези в района, съобщи Нова ТВ, чийто...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!