Засега нищо не се променя за българите във Великобритания след Беркзит

Политика

Засега нищо не се променя за българите във Великобритания след Беркзит

7996
на 06.01.2018
Засега нищо не се променя за българите във Великобритания след Беркзит
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

За българите, които легално пребивават във Великобритания до 29 март 2019 г., нищо няма да се промени сред брекзита. Това каза в предаването „Лице в лице” Омуртаг Петков, адвокат и зам.-председател на Британо-българската бизнес организация.

препоръчано

Той припомни, че на 8 декември миналата година беше постигнато споразумение по три основни точки около излизането на Великобритания от ЕС, сред които и правата на гражданите на Евросъюза, които пребивават в Обединеното кралство.

Относно очакваната дупка в бюджета на Европейския съюз Великобритания е поела ангажимент да плаща всички договорено да края на програмния период 2020.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 33
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК