Затворен е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Затворен е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса

7111
на 10.12.2014
Затворен е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Затворен за движение е пътят между Малка Арда и Баните заради паднала скална маса. Това каза за Радио „Фокус” дежурният от Областното пътно управление-Смолян.

препоръчано

Сигналът е получен в службата през нощта. За пътуващите по това направление трябва да използват обходен маршрут, който е Баните – Стоянов мост – разклон Черна – Смолян. Вече има екип на място, който разчиства пътното платно, но срутената маса е доста голяма като количество и ще изисква време за разчистването на пътното платно. Останалите пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Температурата на въздуха е от минус 1 до 6 градуса.

Времето е облачно, в някои части на областта превалява слаб дъжд, на места видимостта е намалена, а пътищата навсякъде са мокри и хлъзгави. Заради дъждовното време и пресечения релеф на региона, остава повишена опасността от падащи камъни по пътните настилки по всички направления в областта. В Смолян автомобилният трафик е интензивен в сутрешните часове. Натоварено е движението по централния бул. „България” и прилежащите към него улици и кръстовища, но задръствания не се образуват.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 26
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК