Затворници учат, за да станат бизнесмени

ЧАС ПИК

Затворници учат, за да станат бизнесмени

5002
на 04.09.2015
Затворници учат, за да станат бизнесмени
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Затворници се учат да стават бизнесмени, като посещават курсове по предприемачество, лидерски умения и управление на лични финанси, съобщи News7.

препоръчано

Около 1000 души с днешна дата изтърпяват наказанията си в основния корпус на Централния софийски затвор. Близо 50 от тях обаче са категорични, че ще започнат живота си отначало. 37-годишният Лазар Михайлов за втори път попада зад решетките на Централния софийски затвор. Сега - за кражба, извършена през 2007 година. Присъдата му е 3 години лишаване от свобода. Лазар твърди, че не знаел за нея, тъй като 6 години живял в Испания.

Бил наркозависим и се лекувал в комуна. Днес Лазар трябва да излезе на свобода. И знае с какво ще се захване, за да остане животът зад решетките само лош спомен. Първоначалният капитал за бизнеса си Лазар ще натрупа в България. Близо пет месеца вече той посещава курс за управление на лични финанси, организиран от фондация "Мисия Спасение".

Основното в него - учи се да спестяваш. Проектът на неправителствената организация "Мисия Спасение" се осъществява съвместно с Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" и се финансира по Норвежкия финансов механизъм. Той ще продължи до април следващата година.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК