Бомба

Защо мъжете все по-често отказват секс?

Само в ПИК
Защо мъжете все по-често отказват секс?
Автор: ПИК
Дата
Дата
8694
Коментари
3
Защо мъжете все по-често отказват секс?

Изследване на британската фармацевтична компания UKMedix провела изследването с участието на 2000 души над 18 години. Отказвайки интимност, силният пол използва женски оправдания като умора, главоболие и дори пълен стомах. Интересно предаване по телевизията също нерядко унищожава женското либидо, когато партньорът откаже да им обърне внимание.

Едва 9% от мъжете заявяват, че искат секс всеки ден и редовно изпълняват своите задължения. 38 на сто от тях признават, че основната причина за тяхната несигурност в леглото е недоволството от собственото си тяло. Около 35% от анкетираните господа се оплакват от намалено либидо.

Проучването показва още, че повечето двойки правят секс веднъж на четири дни, а 25 на сто от обвързаните се наслаждават на телата си средно веднъж месечно.

 

 

Още по темата
Кой мисли повече за секс - мъжете или жените?
Часовник
17:18
Може би не е изненада, че силният пол по-често си мисли за секс, докато поправя копирната машина в офиса например. Разликата между мъжете и жените в похотливите мисли обаче не е чак толкова...
Напиши коментар »
(3)
2
Да нъправят корелация с кунсомацията на нъркотици, бира и чипц....
3
Strah ot inzekci.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Одобрявате ли акциите на Валери Симеонов в нощните заведения на Слънчев бряг?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Динко Динев
Динко Динев
строителен предприемач
Става на: 52 години
Младен Червеняков
Младен Червеняков
посланик на България в Черна гора
Става на: 63 години

Ако на Чък Норис му изостане часовникът,той просто връща времето назад!