ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки

Само в ПИК
ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки
Дата
Дата
32150
Коментари
5
ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки

Далеч съм от мисълта да защитавам Васил Иванов, който постъпи изключително некоректно с колеги и приятели, за да извлече лична изгода, но сутрешният 15-минутен репортаж на Нова тв по темата ме хвърли в шах. Да кажеш, че предаваш всички гледни точки, когато целият материал съдържа 3-4-минутен запис от пресконференцията на Васил и 10-минутен запис от изказване на Дарина Сарелска, някак си не върви. Шефката на новините си седи спокойно в нюзрума на телевизията, снимат я от два ъгъла, говори някакви заучени фрази, написани предварително. Нищо чудно дори да ги чете, докато я записват. Около нея няма журналисти, които да задават въпроси, а те са толкова много. И не са свързани само с цензурата, която е масово явление в българските медии. Защото и хората, и журналистите са наясно с нея. Но остава встрани скандалът около роднината на Сарелска. Та в тази връзка имам следните питания:

1. Къде беше Недялко Славов, деверът на Дарина, и защо не чухме неговата гледна точка?

2. Дарина твърди, че никога не се е чувала с кмета на Неделино, но може ли със същата категоричност да каже, че информация за разследванията на Васил Иванов не е излизала от девера й, от съпруга й, от кума на девера й (кмет на Златоград, съседно градче на Неделино)?

3. Да приемем, че не е нелогично ти да си шеф на новините в най-гледаната телевизия, а твой близък роднина да е сериозен политик (областен управител, депутат). Случва се, но защо в репортажа няма и дума за обществената поръчка, връчена на Недялко Славов? Тема, по която не се говори, което ми се струва странно.

4. Има ли според Сарелска нещо нередно в това току-що създадената фирма на девера й да получи обществена поръчка за десетки хиляди левове от неговия кум (кмет на Златоград)?

5. Знаела ли е Сарелска за тази поръчка?

6. Би ли позволила на Васил Иванов да направи разследване по темата, когато главен герой в него ще бъде деверът й? А спирала ли му е такова разследване?

7. Защо не беше записана и Силва Зурлева? Ще потвърди ли тя думите си от записа на Васил Иванов?

Въпроси - много. Проблемът е, че от 10-минутното изказване на Сарелска не чухме нито един отговор, а само брътвежи. Съмнявам се и някога да чуем.

Напиши коментар »
(5)
1
Видя се, че мухата Васил е вербуван от Гестапото и библиотекарския университет, както и червената мафия за да подчинят напълно Нова ТВ!! Като е толкова честен, защо не писа на времето как при премиерка С.С. Момата, министърката Масларова изпрати с държавни пари, стотици хиляди червени бабички сред зима на морето, в хотелите на наши заслужели другари, сега за 10 войника се реве.
2
4-ТАТА ВЛАСТ Е МНОГО ВАЖНА ВЛАСТ - тя подготвя почвата на Първата власт и там НЯМА СЛУЧАЙНИ ЛИЦА НА СЛУЧАЙНИ ПОЗИЦИИ и не случайно НА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ!.....МАШИНА ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ и ПОРЪЧКОВО ФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ НАГЛАСИ!
3
Дай, дай, кажи, кажи, но........ СЕРЕлска мълчи!
4
Продажните ПРОСТИТУТКИ от Нова - Цоцолово, Бенатова, Шукерова, В.Николаева и ГЕРБерастката им шефка са доказателство за "независимостта" на българската журналистика и причината да сме на 197-мо място по отношение свободата на СЛОВОТО! Махнах Нова от ТВ пакета! Такива журналистки само да искате - Още не са я качили на джипа и тя му сваля ЦИПА!!!
5
Интересно нещо, уж най-от най медии а пълни с пейзани. Където и да пипнеш, послушковци с близалки, които веднага се хвърлят на амбразурата да се защитават. Как няма да защитават Серелска, те не защитават нея а статуквото което им дава заплати по 20 000 лева. Ето защо няма журналистика! Продажни слуги на властта която освен личен интерес друго не защитават. Отдавна у нас няма обективна журналистика.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Една сутрин Щирлиц се буди в стая с решетки и без спомени от вечерта. Обмисля ситуацията, като си припомня инструкциите: "Сега, ако влезе някой в руска униформа, аз съм майор Исаев от Съветската армия. Ако влезе шваба в униформа от СС - аз съм оберщурмбанфюрер от СС Щирлиц."
След малко влиза санитарят на изтрезвителното и се усмихва лъчезарно:
- Как сте? Малeee как се бяхте напили снощи, другарю Тихонов.