ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки

Само в ПИК
ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки
Дата
Дата
31681
Коментари
5
ЗАЩО МЪЛЧИТЕ? 7 висящи въпроса около скандала с Васил Иванов! Сарелска, като си професионалист, дай всички гледни точки

Далеч съм от мисълта да защитавам Васил Иванов, който постъпи изключително некоректно с колеги и приятели, за да извлече лична изгода, но сутрешният 15-минутен репортаж на Нова тв по темата ме хвърли в шах. Да кажеш, че предаваш всички гледни точки, когато целият материал съдържа 3-4-минутен запис от пресконференцията на Васил и 10-минутен запис от изказване на Дарина Сарелска, някак си не върви. Шефката на новините си седи спокойно в нюзрума на телевизията, снимат я от два ъгъла, говори някакви заучени фрази, написани предварително. Нищо чудно дори да ги чете, докато я записват. Около нея няма журналисти, които да задават въпроси, а те са толкова много. И не са свързани само с цензурата, която е масово явление в българските медии. Защото и хората, и журналистите са наясно с нея. Но остава встрани скандалът около роднината на Сарелска. Та в тази връзка имам следните питания:

1. Къде беше Недялко Славов, деверът на Дарина, и защо не чухме неговата гледна точка?

2. Дарина твърди, че никога не се е чувала с кмета на Неделино, но може ли със същата категоричност да каже, че информация за разследванията на Васил Иванов не е излизала от девера й, от съпруга й, от кума на девера й (кмет на Златоград, съседно градче на Неделино)?

3. Да приемем, че не е нелогично ти да си шеф на новините в най-гледаната телевизия, а твой близък роднина да е сериозен политик (областен управител, депутат). Случва се, но защо в репортажа няма и дума за обществената поръчка, връчена на Недялко Славов? Тема, по която не се говори, което ми се струва странно.

4. Има ли според Сарелска нещо нередно в това току-що създадената фирма на девера й да получи обществена поръчка за десетки хиляди левове от неговия кум (кмет на Златоград)?

5. Знаела ли е Сарелска за тази поръчка?

6. Би ли позволила на Васил Иванов да направи разследване по темата, когато главен герой в него ще бъде деверът й? А спирала ли му е такова разследване?

7. Защо не беше записана и Силва Зурлева? Ще потвърди ли тя думите си от записа на Васил Иванов?

Въпроси - много. Проблемът е, че от 10-минутното изказване на Сарелска не чухме нито един отговор, а само брътвежи. Съмнявам се и някога да чуем.

Напиши коментар »
(5)
1
Видя се, че мухата Васил е вербуван от Гестапото и библиотекарския университет, както и червената мафия за да подчинят напълно Нова ТВ!! Като е толкова честен, защо не писа на времето как при премиерка С.С. Момата, министърката Масларова изпрати с държавни пари, стотици хиляди червени бабички сред зима на морето, в хотелите на наши заслужели другари, сега за 10 войника се реве.
2
4-ТАТА ВЛАСТ Е МНОГО ВАЖНА ВЛАСТ - тя подготвя почвата на Първата власт и там НЯМА СЛУЧАЙНИ ЛИЦА НА СЛУЧАЙНИ ПОЗИЦИИ и не случайно НА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ!.....МАШИНА ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ и ПОРЪЧКОВО ФОРМИРАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ НАГЛАСИ!
3
Дай, дай, кажи, кажи, но........ СЕРЕлска мълчи!
4
Продажните ПРОСТИТУТКИ от Нова - Цоцолово, Бенатова, Шукерова, В.Николаева и ГЕРБерастката им шефка са доказателство за "независимостта" на българската журналистика и причината да сме на 197-мо място по отношение свободата на СЛОВОТО! Махнах Нова от ТВ пакета! Такива журналистки само да искате - Още не са я качили на джипа и тя му сваля ЦИПА!!!
5
Интересно нещо, уж най-от най медии а пълни с пейзани. Където и да пипнеш, послушковци с близалки, които веднага се хвърлят на амбразурата да се защитават. Как няма да защитават Серелска, те не защитават нея а статуквото което им дава заплати по 20 000 лева. Ето защо няма журналистика! Продажни слуги на властта която освен личен интерес друго не защитават. Отдавна у нас няма обективна журналистика.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Момче седи с блондинка в колата: Той: - Да пусна ли климатика? Тя: - Пусни, аз слушам всичко!