Защо не харесвам ГЕРБ

Лична драма

Защо не харесвам ГЕРБ

26097
на 02.01.2014
Защо не харесвам ГЕРБ
Автор:   Ретро

Защо не харесвам ГЕРБ? Ще се опитам да го обясня изчерпателно, като изтъкна поне девет причини, поради които не искам да се връщат на власт. Ето ги: 

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Защото е създадена от лош, от най-лошия политически материал – милиционерско-мутренска сплав, примесена с безпардонен провинциализъм и зле прикириван комплекс за малоценност.

Защото е лидерска партия от ленинско-сталински тип, с привидно шеговити елементи на късния живковски период.

Защото лидерът и стигна до прозрението, че щом той е прост, значи и ние сме прости, затова ще се разбираме добре.

Защото ни поднасяха най-постните пици, а в същото време ползваха правителствените самолети като таксита, без да плащат обаче от джоба си. Резиденциите преустройваха по свой вкус, докато източваха лихвите от мизерните ни спестявания.

Защото лидерът им е прочел една единствена книга – “Винету”(не се знае само коя от трите и части, ама това е друга работа). Той така и ни управлява - като индиански вожд племето си. Само дето не ни попита искаме ли да сме му племе.

Защото натика в ъгъла и доунищожи намиращите се в сериозна политическа криза десни партии. Сега търси десни партньори, за да управлява пак, ама ядец.

Защото игнорира хората на науката, на културата, на правото и то за сметка на няколко ибрикчии. А, да и прочутата монтанска юридическа школа.

Защото ни засрами от екрана на националната телевизия, като ни осени с великото си прозрение, че сутрин всички пик...м. Сякаш ние му сложихме подслушвателните устройства в тоалетната.

Защото защитава по матросовски най-дискредитирания и мразен човек – Цв. Цв., без да си дава сметка, че той го влече към политическото дъно. Там, където го чака Симеончо – другият му клиент, кумир и учител.

 

Александър Петев, Варна

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК