За да изненада приятелката си, мъж се завря в пералня, вадиха го със зехтин

СВЕТЪТ ДНЕС

За да изненада приятелката си, мъж се завря в пералня, вадиха го със зехтин

10036
на 06.01.2014
За да изненада приятелката си, мъж се завря в пералня, вадиха го със зехтин

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж от австралийското градче Мурупна, близо до Мелбърн, откри на 20-годишна възраст какво означава играчка-плачка, пише "Труд".

Палавникът решил да се пошегува с приятелката си за рождения й ден, като се скрие чисто гол на възможно най-невероятното място, за да я изненада. Избрал пералнята вкъщи, която му се сторила удобна за криене, защото била от отварящите се отгоре.

Скоро обаче в тясното пространство му станало неудобно и решил да се измъкне. Но открил, че се заклещил.

Приятелката му наистина се изненадала, но неприятно, защото с нищо не можела да го спаси от бедата. Затова се обадила на спешния телефон. На място пристигнали линейка, полицейски патрул и пожарна команда.

Но дори на този впечатляващ спасителен отряд отнело 20 минути, докато извади зевзека от пералнята. Операцията завършила с успех чак след като на някой му хрумнало да облеят обилно мъжа със зехтин за лубрикант.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК