За пръв път в историята! ФИФА одобри тройна кандидатура за Мондиал 2026

Само в ПИК
За пръв път в историята! ФИФА одобри тройна кандидатура за Мондиал 2026
Автор: ПИК
Дата
Дата
3569
Коментари
0
За пръв път в историята! ФИФА одобри тройна кандидатура за Мондиал 2026

ФИФА разгледа и одобри тройната кандидатура за домакин на Мондиал 2026 на САЩ, Мексико и Канада. Трите северноамерикански страни получиха зелена светлина да излязат с единна кандидатура по време на провеждащия се в момента конгрес на световната централа в Бахрейн, съобщи Гонг.

Първото издание на Мондиал с участието на 48 отбора е насрочено именно с 2026 година. Оканчателният избор на домакина или домакините ще бъде обявен през май 2020 година.

Ясно засега е, че нито Европа, нито Азия могат да предложат кандидатурите си шампионата на планетата след 9 години.

Мексико досега е бил два пъти домакин на Световно, САЩ веднъж, само за Канада това би бил дебют.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години
Киркор и Гарабед попаднали на самотен остров. Киркор си води дневник:Ден 1: скукаДен 2: голяма скукаДен 3: ужасна скукаДен 4: космическа скукаДен 5: Гарабед взе да ми харесваДен 6: Гарабед все повече ми харесваДен 7: Гарабед ме изпревари