ЗА ПРЪВ ПЪТ! Проговори бащата на убиеца Иван: Сигурен съм, че синът ми не го е извършил

Само в ПИК
ЗА ПРЪВ ПЪТ! Проговори бащата на убиеца Иван: Сигурен съм, че синът ми не го е извършил
Автор: ПИК
Дата
Дата
19342
Коментари
9
ЗА ПРЪВ ПЪТ! Проговори бащата на убиеца Иван: Сигурен съм, че синът ми не го е извършил

Ще приема истината, каквато и да е тя. Но нека ми докажат с факти, че синът ми е убиец. Аз съм сигурен, че не е! Във фаталната неделя го закарах с колата до апартамента ни в ж.к. „Меден рудник“ и го оставих там, след което се върнах в село Братово. Той е излязъл после да играе пред блока, бил е с едни стари чехли, тениска и къси панталони. Вечерта си е легнал със същите дрехи. А защо по тях е нямало кръв? Това заяви пред Бургасинфо Димитър Иванов – баща на Иван, задържан за убийството на 11-годишната Никол.

Зверското престъпление стана миналата неделя, няколко часа, след като бащата е завел момчето до Бургас.

Мъжът, който за първи път проговаря пред медиите,  живее в близкото село – Братово, тъй като е пенсионер, но работи в района като пазач нощно време.

През деня Иван, заедно с тяхно близко дете, е бил в селото на гости при баща си. Около обяд Димитър с колата закарал двете момчета до „Меден рудник“, като по пътя не е чул да си уговарят срещи или пък да говорят по телефона.

„Вчера отидох в ареста на свиждане – казва Деимитър Иванов. - Още като влязох и Иван ми направи жест с ръка, че обвиненията срещу него не са верни. Каза ми кратко: „Не съм аз“. Той трепери от ужаса и на няколко пъти се разплака от нерви.

В началото, когато жена ми ми съобщи, че Иван е задържан, реагирах сравнително нормално, защото това е лошо, но не чак толкова, колкото се оказа по-късно. Не знаех причината за арестуването му. А после, като ме извикаха в полицията и ме попитаха как съм със сърцето и ми съобщиха за ножа, за скарването за наргиле и направо се разтреперах. Иван не носи ножове, нито пък пуши наргиле“.

Според бащата на 15-годишния Иван, той е добро дете, играе си с всички.

„Как ще отиде и ще убие някого? Как няма да има капка кръв по тениската му, по чехлите му. Той ще върви като кученце след полицаите“, коментира Димитър.

Според него Иван няма психиатрично заболяване, воден е бил веднъж на преглед.

„Той не учи, не възприема материала бързо . каза още бащата. - Нали знаете – има двойкаджии и тройкаджии, Иван е от тях. Имаше проблеми с очите, с говора, ходихме на логопед. Преодоля го това. Той дори не иска да си върже обувките, не яде - ни домат, ни краставица, ни супи. Нож не пипа в кухнята. Иначе е работлив.

Не 99, а 100% съм сигурен, че не е той убиецът. Иван дори и да се ядоса нещо, няма да удари никого. Те него бият. Да докажат, че е той е престъпникът. Истината е важна. Аз съм сигурен, че не е“.

В началото на следващата седмица Апелативният съд ще гледа искането на семейството на Иван за промяна на мярката му за неотклонение. Адвокатът му Стоян Иванов ще настоява за домашен арест.

Снимка Бургасинфо

Напиши коментар »
(9)
1
Е как е сигурен че не е той. Нали уж искал само да я "боцне" и "стресне"?
2
дефектно семе и стари родители ето го резултата
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
....че откакто напусна поста на пиар във ВВС, реално не работи нищо." .....РАБОТИ ЧИКИЯ ЗА НАРОДА !....А РАДЕФ Е ЗА ТААШАК !....БАЦО Е СУЖУКА !.....СЕКИ РАБОТИ !....
5
СИГУРНО Е ДРУГ, А ДОКАТО СЕ ДОКАЖЕ И ДАЛИ ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ,КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ИВАН????
6
Кога му издадоха присъда на това момче,??? че заглавието е ,,бащата на убиеца Иван,,???
7
Бих повярвал на бащата но като гледам снимката на сина му мисля че зорлем се прави на божа кравичка.
8
Не раздавате ли много бързо присъди?
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.