Бомба

За тези зодии изневярата е просто спорт

Само в ПИК
За тези зодии изневярата е просто спорт
Автор: ПИК
Дата
Дата
7801
Коментари
1
За тези зодии изневярата е просто спорт

Може ли да разберете дали любимият мъж ще ви изневери само по зодията му? Според астролозите да, но ние напомняме, че всеки човек има индивидуални черти, които не зависят от зодията.

Първото място в шампионата по-най-много изневери заемат мъжете Раци - те са романтични и обичат семейния уют, но не е трудно някоя съперница да завърти главата им.

Овните, които се славят като добри любовници, също са сред водещите по изневери - вероятно заради склонността им вечно да търсят идеалната си половинка.

Склонните към интриги Стрелци също не са от най-верните партньори. Те приемат изневярата като един от най-добрите начини за борба със скуката.

Следващият коварен тип е Водолеят - той изневерява лесно, тъй като държи на духовното общуване и не смята физическата близост за нещо особено.

Напиши коментар »
(1)
1
Истината е, че от всички зодии има изневеряващи
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Между приятелки: - Какво е станало? Защо се раздели с мъжа ти? - Оказа се, че е алкохолик. - Как разбра? - Един път се прибра вкъщи трезвен!