Бомба

ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ! Бъдете внимателни, съществува голяма опасност от травми

Само в ПИК
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ! Бъдете внимателни, съществува голяма опасност от травми
Автор: ПИК
Дата
Дата
4714
Коментари
0
ЗВЕЗДИТЕ ВЕЩАЯТ! Бъдете внимателни, съществува голяма опасност от травми

Луната е в знак Близнаци. Ключовите думи са дейност и активност. Ще нараснат комуникативните способности. Ако по природа сте стеснителни, то сега е най-удобното време да завържете запознанства, да развиете нови отношения, да създадете връзки, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Днес е вашият шанс да станете център на внимание в компания. Най-доброто време също за приятелски срещи. Ако сте в спор с някой роднина, бързайте да се помирите. Сега може да стане без проблем. Не се занимавайте с рутинни дела в никакъв случай. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения. Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми“, предупреждава астрологът.

„22-ят лунен ден, който продължава до 23:48 часа, е време на висшата небесна мъдрост. Добър е за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата вест на Дева Мария.

Това е време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате“, добавя Ивелина Пенчева.

„Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изходът от сложната ситуация е там, където е и входът. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е“, съветва астрологът.

„Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Пазете си нервите и здравето. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Бъдете щедри по отношение на децата. Днес ви е необходимо много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Заболявания появили се днес, са доста опасни“, предупреждава Ивелина Пенчева.

Според нея, добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

„Това е единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа“, добавя астрологът.

„Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма“, обяснява тя.

„Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща, доставящи удоволствие. В съня си пък навярно ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата само на разсъмване имат значение“, уточнява Ивелина Пенчева.

 

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Част от делата, които сте започнали, са подложени на сериозни изпитания през следващите седем дни. Обстоятелствата в петък ви принуждават да се оттеглите или временно да спрете развитието на някои детайли. Не го приемайте трагично, нищо лошо няма да ви се случи. Може да ви върви в хазартните игри в неделя. Затова пък в личния живот има проблем, който упорито не можете да решите. Може би трябва да приложите съвсем различен подход и тогава да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Неразбирателствата с половинката ви се проточват твърде дълго. Възможни са раздели.
ВИП рожденици
Димитър Костов
Димитър Костов
бивш финансов министър
Става на: 60 години

Катаджия спира кола с пийнал шофьор.

Шофьорът излиза от колата и жално казва:

- Това е, прецахак се...

Катаджията:

- Да се обзаложим на пет стотака, че не си?!