Звездите вещаят: Три партии трябва да ни управляват, двойната коалиция ще се разпадне

ЧАС ПИК

Звездите вещаят: Три партии трябва да ни управляват, двойната коалиция ще се разпадне

6874
на 10.10.2014
Звездите вещаят: Три партии трябва да ни управляват, двойната коалиция ще се разпадне
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Три партии трябва да управляват заедно, за да е успешна работата на 43-ото Народно събрание. Ако коалицията е двойна, ще се разпадне бързо", казва астрологът Оксана Хорват-Станчева и се аргументира с разположението на планетите в деня на изборите.

препоръчано

Конфигурацията им е много неблагоприятна и внася огромно напрежение. От една страна, е Меркурий, който сменя посоката си на движението, т.е. оттогава е ретрограден. Това означава, че планетата, която по принцип отговаря за добрата комуникация и разбирателството, сега нарушава хармонията в отношенията.

От друга страна, е разполовението и на останалите планети - Уран, която отговаря за опозицията и Плутон - за задкулисието.

"Това означаша, че при вариант двойна коалиция ще има задкулисие и правителството ще се разпадне", казва Станчева. "Затова по-уместният вариант е тройна коалиция според астрологията. "Аспектът на Юпитер, Марс и Уран е положителен. Юпитер символизира върховната власт и раздава справедливост, Марс управлява силовите структури", обяснява тя. 
Меркурий ще е ретрограден до 25 октомври. Тогава влиянието му ще е много силно. 
"Затова според мен, ако разговорите и договорките вървят в този период, е една беда. Но, ако и правителството се формира окончателно в ретроградния Меркурий, нещата ще се объркат още повече. Затова трябва поне това да се отложи - окончателното подписване трябва да е след 25-и. Само тогава има някакъв шанс за стабилно правителство."

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК