Бомба

ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Творете в секса, важните дела - след 14,30 часа

Само в ПИК
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Творете в секса, важните дела - след 14,30 часа
Автор: ПИК
Дата
Дата
7578
Коментари
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ! Творете в секса, важните дела - след 14,30 часа

Луната е в знак Рак. Хората са по-емоционални, възприемчиви и раними от друг път. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомахът, млечните жлези и дванайсетопръстникът, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева. Не трябва да се правят никакви операции в тези области, добавя тя.

„След 14:30 часа Луната преминава в огнения знак Лъв и се създава нов фон.

През първата половина на деня (от 07:15 до 14:30 ч.) Луната ще се движи на празен ход. Това време се явява неефективно и неподходящо за всякакви инициативи, от които бихте очаквали някакво развитие, резултати или придобивки в бъдеще“, уточнява астрологът.

„Характерното за това време е проваляне на плановете, проваляне или закъсняване на срещи, забравяне за някой ангажимент. Не се препоръчва посещение на лекар, да се правят медицински изследвания и анализи, операции. Неудачен период е за шопинг и големи покупки“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„21-ят лунен ден, който продължава днес до 22:29 часа, е за активни и решителни действия по пътя към достигане на висшите цели, творчески подем и вдъхновение, но бъдете внимателни при финансовите операции. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения“, съветва астрологът.

„Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Ден за смели и рисковани постъпки. Ако упорствате, всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Благоприятен ден е за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Уединението сега не е желателно“, добавя Ивелина Пенчева.

„В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако се появи болест в този ден, необходимо е веднага да се започне лечение“, предупреждава астрологът.

„Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки няколко пъти увеличават благата карма. Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, продукти съдържащи животинска мазнина. Старайте се да не се поддавате на раздразнението“, съветва Ивелина Пенчева.

„Сексът сега трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, техники и пози. Крайно противопоказни са скучните, еднообразни и нови полови отношения. Денят е подходящ за подстрижка, но тъй като споменахме вече, че Луната се движи по празен ход, то правете го след 14:30 часа, добавя астрологът.

„Сънищата носят в себе си информация за това какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот“, съветва Ивелина Пенчева.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Гид по време на туристическа обиколка в Скопие:
– Внимание, това е фонтан от ХVII век, а зад него се строи храм, който ще е от VIII век.