Звезди на ЦСКА и "Левски" наградиха деца в супертурнир за млади таланти (снимки)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Звезди на ЦСКА и "Левски" наградиха деца в супертурнир за млади таланти (снимки)

14911
на 21.05.2014
Звезди на ЦСКА и Левски наградиха деца в супертурнир за млади таланти (снимки)
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

През изминалия уикенд се проведе петото издание на футболния турнир за млади таланти от детските градини – „ELGYDIUM CUP”, видя на място репортер на ПИК.

препоръчано

Събитието се организира от ФК ”Олимпия” и се състоя в зала "София" в Борисовата градина, като в него се включиха над 750 деца на възраст от 3 до 7 годишна възраст. За ръководството и треньорите на клуба бе изключително удоволствие да видят как тяхната страст към футбола се е предала и върху техните възпитаници.

 

Във всичките футболни двубои изобилстваше от емоции и прекрасни отигравания на топката, а родителите и публиката на препълнените трибуни останаха изключително доволни от видяното. Абсолютно всички деца получиха медали и купи от основния споноср на турнира „ELGYDIUM”, а празника беше толкова вкусен благодарение лакомствата на Победа.

 

До финалната фаза достигнаха отборите на 11 ОДЗ „Мики Маус” , „AAS”, 59 ОДЗ „Елхица” и ЧДГ „Мария Монтесори”. Финалът между отборите на 11 ОДЗ и AAS се превърна в черешката на турнира, като 11 ОДЗ успяха да грабнат титлата след изпълнение на дузпи и равенство 1:1 в редовното време.

 

Официални гости на турнира бяха вратарят на ЦСКА и националния ни тим Стоян Колев и футболистът на "Левски" Дъстли Мюлдер, които наградиха призьорите. За най-добър вратар на турнира бе избран Мартин Клечоров от "11 ОДЗ", най - полезен състезател – Су Мюлдер от ААС и голмайстор на турнира стана Дарин Стоев от ЧДГ „Мария Монтесори” с 12 гола.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК