Зверско гей убийство! Порно актьор уби и разчлени приятеля си

ЧАС ПИК

Зверско гей убийство! Порно актьор уби и разчлени приятеля си

28060
на 26.12.2014
Зверско гей убийство! Порно актьор уби и разчлени приятеля си
Автор:   ПИК

Бившата звезда на гей порно филми, канадецът Люк Маньота бе признат за виновен в убийството на своя любовник, китайския студент Цзюн Лин, съобщи Daily Star.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Обвиняемият призна вината си за убийството, но добави, че има проблеми с психиката и затова не се смята за виновен.Това бе потвърдено на процеса и от бащата на убиеца, според който синът му страда от шизофрения.

Съдът обаче не прие това, а отсъди, че убийството е замислено доста преди извършването и психиката на убиеца не е повлияла на извършването му.

Престъплението бе извършено през пролетта на 2012 година в монреал. Тогава Люк поканил при себе си 33-годишният студент от Китай Лин и го убил пред включената си камера. След това канадецът разчленил тялото на студента и го изхвърлил, натъпкан в един куфар.

Маньота бе арестуван няколко дни по-късно в кафене, където четял статия за себе си във вестник. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 март - Близнаците могат да изгубят част от спестяванията си, емоцията е водеща за Скорпионите
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Социологът Мира Радева: Бойко Борисов е с най-голям политически опит, разбирам защо не е обичан, но алтернативата е едни вдетинени 40-годишни мъже (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК