РЕТРО

Здравната каса ме осъжда на смърт

Само в ПИК
Здравната каса ме осъжда на смърт
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
8203
Коментари
3
Здравната каса ме осъжда на смърт

Годините ми са вече около 80 и имам трудов стаж 30 г. първа категория. Ненадейно получих онкологично заболяване и започнаха да ме лекуват с калутид. Нещата вървяха добре, докато Здравната каса плащаше за лечението ми.

От месец май изглежда парите на касата намаляват, защото им трябваха нови коли и да лекуват някои братя, които в живота си нямат нито ден трудов стаж. За май трябваше да доплатя около 100 лв. за калутид и още 20 за сърце и кръвно налягане. От 1 юни се налага пък да доплащам 160 лв. Пенсията ми е около 300 лв. Питам господа управляващите, дали с останалите пари трябва да задоволявам ежедневните си нужди, включително храна. Или да се готвя за оня свят, който е по-добър, но на никой не му се отива там.

Кой осъжда нещастните пенсионери на смърт?

 

Марин МИНЧЕВ, Горна Оряховица

Напиши коментар »
(3)
1
Искрено ви съчувствам г-н Минчев.Моят баща е в същото положение.Има злокачествен рак на простата с разсейки в костите от 2012 г.За 42 години стаж получава пенсия от 260 лв.Миналата година от корумпираната групировка ТЕЛК му дадоха 2ра група инвалидност.Идваше ми какви ли не глупости да направя с тези гадове.Дадоха му добавка към пенсията някакви си кирливи 50 лв.Писах до министър Москов,но така и не получих отговор.Никоя медия не си направи труда,да отиде до Враца в Онкоклиниката,да заснемат действителноста в тази болница.Мизерията е неуписуема,отношението на лекари и сестри към болните е Отвратително.Стаите в които приемат болните са много по зле от казармата.Явно е,че държавата няма интерес да лекува,тя има интерес народа да измира като кучета.
2
И само да допълня:Лекарство не е получавал от Ноември миналата година.Обяснението им всеки месец е че го няма това лекарство.
3
Геноцидът , упражняван върху БЪЛГАРИТЕ в собствената ѝм РОДИНА е чудовищен!!!Престъплението се извършва от всички,управлявали през последните 25 год.Да,с парите от нашите осигуровки лекуват абсолютно безплатно тези,които нямат и ден трудов стаж,които не са платили и лев данък в държавата,тези които ни внасят на тумби през границата от всички точки на планетата,а плащащите за това са оставени буквално да умират.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.