РЕТРО

Здравната каса ме осъжда на смърт

Само в ПИК
Здравната каса ме осъжда на смърт
Автор: "Ретро"
Дата
Дата
7777
Коментари
3
Здравната каса ме осъжда на смърт

Годините ми са вече около 80 и имам трудов стаж 30 г. първа категория. Ненадейно получих онкологично заболяване и започнаха да ме лекуват с калутид. Нещата вървяха добре, докато Здравната каса плащаше за лечението ми.

От месец май изглежда парите на касата намаляват, защото им трябваха нови коли и да лекуват някои братя, които в живота си нямат нито ден трудов стаж. За май трябваше да доплатя около 100 лв. за калутид и още 20 за сърце и кръвно налягане. От 1 юни се налага пък да доплащам 160 лв. Пенсията ми е около 300 лв. Питам господа управляващите, дали с останалите пари трябва да задоволявам ежедневните си нужди, включително храна. Или да се готвя за оня свят, който е по-добър, но на никой не му се отива там.

Кой осъжда нещастните пенсионери на смърт?

 

Марин МИНЧЕВ, Горна Оряховица

Напиши коментар »
(3)
1
Искрено ви съчувствам г-н Минчев.Моят баща е в същото положение.Има злокачествен рак на простата с разсейки в костите от 2012 г.За 42 години стаж получава пенсия от 260 лв.Миналата година от корумпираната групировка ТЕЛК му дадоха 2ра група инвалидност.Идваше ми какви ли не глупости да направя с тези гадове.Дадоха му добавка към пенсията някакви си кирливи 50 лв.Писах до министър Москов,но така и не получих отговор.Никоя медия не си направи труда,да отиде до Враца в Онкоклиниката,да заснемат действителноста в тази болница.Мизерията е неуписуема,отношението на лекари и сестри към болните е Отвратително.Стаите в които приемат болните са много по зле от казармата.Явно е,че държавата няма интерес да лекува,тя има интерес народа да измира като кучета.
2
И само да допълня:Лекарство не е получавал от Ноември миналата година.Обяснението им всеки месец е че го няма това лекарство.
3
Геноцидът , упражняван върху БЪЛГАРИТЕ в собствената ѝм РОДИНА е чудовищен!!!Престъплението се извършва от всички,управлявали през последните 25 год.Да,с парите от нашите осигуровки лекуват абсолютно безплатно тези,които нямат и ден трудов стаж,които не са платили и лев данък в държавата,тези които ни внасят на тумби през границата от всички точки на планетата,а плащащите за това са оставени буквално да умират.
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
Ангел Заберски-син
Ангел Заберски-син
музикант и композитор
Става на: 48 години
Анжел Вагенщайн
Анжел Вагенщайн
писател, сценарист
Става на: 95 години
Владимир Левчев
Владимир Левчев
поет
Става на: 60 години
Касим Дал
Касим Дал
политик
Става на: 55 години
Тодор Батков
Тодор Батков
адвокат, собственик на в. "Стандарт"
Става на: 59 години

Московската жп-гара.
- Влакът за Санкт Петербург тръгва в 10ч. от 3-ти коловоз.
- Влакът за Калининград през Минск и Вилнюс тръгва в 11ч. от 5-ти коловоз.
- Специално за чукчи! Голямата Метална Шейна за вкъщи тръгва когато малката стрелка застане върху голямата от 7-ма и 8-ма релса...