Зелените се разпадат! Ключовото лице Борислав Сандов хвърли оставка!

ЧАС ПИК

Зелените се разпадат! Ключовото лице Борислав Сандов хвърли оставка!

17499
на 02.12.2014
Зелените се разпадат! Ключовото лице Борислав Сандов хвърли оставка!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разпада се бутиковата, но достатъчно креслива партия на Зелените.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Ключовото лице Борислав Сандов подаде оставка като съпредседател. За това съобщи самият той в личната си Фейсбук страница.

Сандов уточни, че ще го заместят другите двама председатели на партията - Анна Пелова и Петко Цветков. По думите му една от причините за оставката е липсата на достатъчна обществена подкрепа и резултатите от последните парламентарни избори.

“Решението за себе си бях взел преди повече от месец, но очаквах националния ни форум. Мотивите ми са както политически, така и лични. За последните 3 г. начело на Зелените преживях множество победи, но и много горчиви разочарования", оплаква се Сандов.

Въпреки че са щедро финансирани от структури,близки до Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова - т.нар. Зелени нито веднъж не можаха да вземат държавната субсидия от 1 млн. лв. и да минат бариерата от 1%. Припомняме, че на парламентарните избори партията получи едва 0,6% от вота. 

Според осведомени Сандов имал намерение да се включи в бъдещата партия на подпривната организация "Протестна мрежа".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК