СВЕТЪТ ДНЕС

Зигмар Габриел скочи на Тръмп с обвинение

Само в ПИК
Зигмар Габриел скочи на Тръмп с обвинение
Автор: ПИК
Дата
Дата
7158
Коментари
2
Зигмар Габриел скочи на Тръмп с обвинение

Министърът на външните работи на ФРГ Зигмар Габриел отправи остри критики към външнополитическия курс на американския президент Доналд Тръмп, пише националният ежедневник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, цитирани от "Фокус".

Германският социалдемократ обвини Доналд Тръмп в провеждането на политика, която „създава огромна несигурност“. Лидерът на Белия дом няма ясно изработена външнополитическа програма. Вместо това той подчинява външната политика на вътрешната и оставя геополитически вакуум, който се използва от авторитарни държави като Китай и Русия.

Още по темата
Зигмар Габриел: ЕС трябва да прекрати преговорите за членство на Турция
Часовник
06:02
Германският външен министър Зигмар Габриел заяви, че Европейският съюз трябва да прекрати преговорите за членство на Турция заради нарушенията на човешките права от страна на турските власти,...
Напиши коментар »
(2)
1
този не е министър на външните работи на ФРГ, а на халифатска ислямска държава германия. Затова му се привиждат някакви авторитарни държави. Те ислямистите като фашистите не признават че има и други, освен тях.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Пътуването с войскови камион става само по един начин: В камиона не се пуши,
не се накланя през каросерията, не се подсвирква на минаващи девойки – само се
седи и се пътува с камион.”
(Военен)