БЪЛГАРИЯ ДНЕС
БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЗИМАТА ИДВА! От утре ни чакат студ и дъжд

Само в ПИК
ЗИМАТА ИДВА! От утре ни чакат студ и дъжд
Автор: ПИК
Дата
Дата
7843
Коментари
0
ЗИМАТА ИДВА! От утре ни чакат студ и дъжд

До неделя ни очаква златна есен. От понеделник обаче предстои в страната да нахлуе студен въздух. Тогава ще има понижение на температурите, особено в Западна България. Максималните ще бъдат около 7-8 градуса до 10-12 градуса. Очакват се и интензивни валежи. Във вторник над планините ще вали сняг.

Топло е времето, трябва да му се радваме, чудесно е, гроздето на някои места направи 24% захарност.

Хубавото време над България в момента се дължи на антициклона „Таня”, който вече започва да се разпада. В момента над Италия се формира средиземноморски циклон, който ще премине във вторник южно от нашата страна и ще донесе захлаждане и интензивни валежи през първата половина на следващата седмица.

След 26 октомври очакваме прословутото сиромашко лято. Ще бъде слънчево, а максималните температури ще са около 15-17 градуса. Тази година се очаква по-топла зима с по-малко валежи от миналата година на Балканския полуостров.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

Резултатите от анкета на собствениците на Ферари и Ламборгини показват сериозни конструкционни проблеми в тези автомобили. Краката, които са достойни да се возят до шофьора, не се събират в тези автомобили!