Зловещите китайски калинки нападнаха и района на Попово

ЧАС ПИК

Зловещите китайски калинки нападнаха и района на Попово

10424
на 10.10.2014
Зловещите китайски калинки нападнаха и района на Попово
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Хищни азиатски калинки хвърлиха в потрес жители на търговищкото село Садина, предаде БГНЕС. Хиляди насекоми са влезли в домовете на селото, с намерението да прекарат на топло зимата.

Първоначално някои от хората са се зарадвали на неканените гости и дори са ги пуснали в парниците си да унищожават въшки, но впоследствие са разбрали, че става въпрос за прословутите калинки алигатори.

Те се размножават изключително бързо и освен това изяждат нашите безобидни калинки. Мариана Христова разказа, че домът й вчера е бил превзет напълно от гадинките. Стотици са висели по пердетата, леглата й къде ли не. След като е напълнила няколко прахосмукачки с тях, днес Христова е пръскала къщата си със специални препарати и се надява с това да е сложила край на нашествието на хищното насекомо в своя дом.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК