ЗЛОВЕЩИ ПРИЗНАНИЯ! Бащата на жестоко убитата Ани: Разбърках частите от тялото на детето с развалена храна!

Крими

ЗЛОВЕЩИ ПРИЗНАНИЯ! Бащата на жестоко убитата Ани: Разбърках частите от тялото на детето с развалена храна!

31853
на 06.10.2016
ЗЛОВЕЩИ ПРИЗНАНИЯ! Бащата на жестоко убитата Ани: Разбърках частите от тялото на детето с развалена храна!
Автор:   ПИК

Майката не издържа и беше изведена от съдебната зала

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

В съседна Гърция продължава скандалното дело за зверското убийство на малката Ани от нейния баща.  От шокиращите признания на бащата замръзна цялата зала, съобщава „Български новини”.

препоръчано

Подсъдимият първоначално заяви пред съда, че не иска да говори за това, което се е случило след смъртта на малкото дете, защото – както твърди – и той няма да издържи и ще припадне. Отказа да отговори на конкретни въпроси зададени му от председателя на съда.

„Незнаех къде се намирам”, каза той и призна, че когато е видял дъщеря си мъртва е изпаднал в шок и е взел много силна доза наркотици. „Имам много да кажа, но не мога, тук е майката на Ани и няма да издържи”, каза бащата Станислав.

В този момент майката Димитрина се провикна: „Защо уби детето?“ След приключване на ексцесията тя бе изведена от залата, а бащата продължи с показанията си.

Отново потвърди пред съда, че не е убил детето той, а я е намерил мъртва и че приятеля му Николай е бил този, който го е подтикнал към идеята да раздроби детето, за да нямат проблеми тъй като и двамата са били наркомани.

„Николай донесе тапери с развалено ядене, с които разбърках частите от тялото на детето ми“, разказа бащата. На въпрос дали знае от от коя част на тялото са били Станислав отговори, че знае, но няма да каже. Разчленяването е продължило около два дни, според бащата Станислав, като по-късно с помощта на Николай са изхвърлили торбите с останките от тялото, без обаче да уточни в кой район на Атина са ги изхвърлили. Делото продължава.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 159
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК