ЗЛОВЕЩО! Откриха вкочанените тела на съпрузи, изчезнали в алпите преди 75 г. (ВИДЕО)

Само в ПИК
ЗЛОВЕЩО! Откриха вкочанените тела на съпрузи, изчезнали в алпите преди 75 г. (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
8319
Коментари
0
ЗЛОВЕЩО! Откриха вкочанените тела на съпрузи, изчезнали в алпите преди 75 г. (ВИДЕО)

В топящ се ледник бяха открити замръзналите тела на съпрузи, изчезнали преди 75 години в Алпите, съобщава Ройтерс. На 15 август 1942 година швейцарците Марселин и Франсин Дюмулин извели кравите си на паша и така и не се върнали. Телата са намерени близо до ски лифт на височина 2615 метра. Телата лежали едно до друго, облечени с дрехи от времето на Втората световна война, но напълно съхранени от ледника, заедно с вещите, които са носили - раници, метални купички, стъклена бутилка, книга, часовник. Според полицията най-вероятно съпрузите са загинали при падане в дълбок процеп на ледника, откъдето не са могли да излязат.

Сега предстои ДНК тестове да потвърдят дали откритите тела наистина са техните. Двамата са били родители на 7 деца.

"Прекарахме целия си живот в търсене. Мислехме, че един ден ще можем да им осигурим погребението, което заслужаваха. След толкова години чакане, тази новина ми дава дълбоко усещане за спокойствие", коментира най-малката им дъщеря - Удри Дюмулин, която сега е 79-годишна.

Още по темата
Леден ад! Мъж лежи три дни след замръзнали трупове в Смолянско
Часовник
12:16
Зловеща находка разтърси смолянското село Киселчово! Психичноболен мъж прекарал 3 дни сред труповете на вкочанените си родителите. 60-годишният Мехмед викал многократно майка си и баща си, като не...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Обвинен сте, че сте откраднали една домашна патица - казва съдията. - Това беше дива патица, господин съдия! - Откъде разбрахте? - Трябваше само да видите колко се измъчих, докато я хвана!