БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Българското ченге в любовен заговор за убийството на лекаря в Крит (СНИМКИ)

Само в ПИК
ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Българското ченге в любовен заговор за убийството на лекаря в Крит (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
22615
Коментари
0
ЗЛОВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Българското ченге в любовен заговор за убийството на лекаря в Крит (СНИМКИ)

Приключиха разпитите и на двамата заподозрени за убийството на 63-годишния лекар Христодоло Каландзакис, който бе разстрелян вчера на остров Крит.

Жертвата 

35-годишната българка, съпруга на жертвата и 37-годишен българин, който в показанията си е декларирал, че е полицай, са признали, че заедно са уговорили убийството на лекаря. От показанията на двамата става ясно, че са имали любовна връзка от доста години. 37-годишният българин е пристигнал от България с конкретна цел да направи засада и убие 63-годишния съпруг на любовницата му.

По време на предварителното разследване полицаите откриха много данни, които ги водеха към убиеца, като в крайна сметка българинът призна, че е убил нещастния лекар, съобщава "Български новини".

Според предварителната информация, двамата задържани са признали още, че жертвата е имал голямо наследство и целта е била да сложат ръка върху него, ако не бъдат разкрити. Определяща роля в разплитането на случая е имал местен свидетел, който видял, че извършителят е изхвърлил оръжието на престъплението и е избягал с автомобил, бял цвят.

Още по темата
Задържаха българин за убийство на гръцки лекар в Крит
Часовник
16:27
Български гражданин е задържан и заподозрян за убийството на 63-годишен кардиолог от остров Крит, който тази сутрин е гръмнат от упор с ловна карабина, съобщава "Български новини". Тялото на...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Семейство бута току-що купената кола към сервиза. Съпругата задъхана казва: - Не мислиш ли, че имаше право този тип, който ни продаде колата? - В какъв смисъл? - Ами, когато ни каза, че колата почти не изразходва бензин.