ЗЛОВЕЩО! Учителка плаши третокласници с катастрофи и кръв по асфалта. Набеждаване или странни "методи" на възпитание?!

Образование

ЗЛОВЕЩО! Учителка плаши третокласници с катастрофи и кръв по асфалта. Набеждаване или странни "методи" на възпитание?!

14888
на 08.12.2016
ЗЛОВЕЩО! Учителка плаши третокласници с катастрофи и кръв по асфалта. Набеждаване или странни методи на възпитание?!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Учителка на третокласници отправя към тях зловещи заплахи. Това твърди пред Марица.бг Цветан Иванов, баща на едно от децата. Преподавателката от СУ "Димитър Матевски" Валентина Исаева стресирала учениците, като ги удряла, тормозела и избухвала без причина, твърди таткото. "Детето ми е наплашено. Преди няколко дни учителката го ударила по главата. При друг случай го блъснала в гърба. Редовно хвърляла нещата му по пода", оплаква се Иванов, който вече е подал жалба в Регионалното управление по образованието.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

 По думите му предишната преподавателка била прекрасна, но напуснала. Новата, която е пенсионерка от 7 години, влияела изключително негативно върху психиката на малките. "Заплашила сина ми, че ако излезе навън, ще го блъсне кола и мозъкът му ще се разпръсне по асфалта. На други деца казала, че ще им излетят главите. Не ги пуска до тоалетната дори в междучасието", ядосва се мъжът. Неотдавна друг родител му се оплакал, че учителката забила химикалка в ръката на детето му. "Положението е нетърпимо. Обмисляме дали да не подадем сигнал в прокуратурата", казва Иванов.

 Пред БиТиВи обаче директорът на школото Николай Георгиев обясни,че той и ръководството са страшно доволни от работата на г-жа Исаева.  Той спомена,че в случая нещата опирали до проблемното поведение на самото дете. То имало проблеми още от детската градина и в предишното училище, където било. Учителката е пенсионерка, но избрали нея, защото не се появил кандидат в непенсионна възраст. В момента тече конкурс, и ако се появи по-млад педагог, ще вземат него вместо Исаева.  Директорът обаче смята,че "Исаева отговоря на начина на работа в нашето училище и за мен целия случай си е едно набеждаване". 

"Аз съм сериозен учител и държа да има дисциплина. Защото без нея няма нищо да стане. А въпросното дете може и да има по-силно развита фантазия и да си е интепретирало казаното в час по свой начин. А няма как да ги плаша с кръв и катастрофи, защото ние сме задължени в края на всеки час да имаме "петминутки" за безопасността на движението. И аз винаги им повтарям да внимават как се движат по улиците и особено при пресичане. Онзи ден не ги пуснах на двора при първия сняг, защото стълбището беше заледено и ме беше страх да не паднат", обясни Исаева. Тя се закани,че ще съди бащата, подал сигнал срещу нея.

А останалите родители от класа на Исаева са категорични,че тя е добър учител и целия проблем е в  детето. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК