Зов за помощ! Отчаян пенсионер е пред самоубийство, няма пари за операция

ЧАС ПИК

Зов за помощ! Отчаян пенсионер е пред самоубийство, няма пари за операция

14443
на 01.10.2015
Зов за помощ! Отчаян пенсионер е пред самоубийство, няма пари за операция
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

63-годишният Стоян Рабаджийски е пенсионер по служба от пазарджишкото село Елшица. Той се обърна към агенцията ни с молба за помощ. Отчаяният самотен мъж получава едва 200.39 лв. на месец - сбор от личната му пенсия за инвалидност поради общо заболяване и социалната му пенсия за инвалидност.

Господин Рабаджийски няма жена и деца. Той живее в пълна мизерия в село Елшица. Стоян няма дори баня, в която да се измие, а се къпе като си топли вода в тенджери на печката.

"Работил съм на държавата 23 години, 20 пъти бях кръводарител безвъзмездно", заявява той.

Стоян ни представи епикризи за различни заболявания:  хронична обструктивна белодробна болест, хронично белодробно сърце, артрит, подагра, глаукома, съдово-мозъчно заболяване, уголемена простата и тумор на пикочния мехур. Възрастният мъж няма надежда и признава, че е готов да посегне на живота си.

Стоян се нуждае от операция, която струва около 4000 лева. Признава, че и преди е молил за помощ и много хора са откликнали и са го запасили с храна, дрехи и лекарства, но вече всичко е свършило и колкото и да го е срам му се налага да помоли за помощ отново.

Всеки, който има желание да помогне на Стоян може да го стори чрез дарение в банковата му сметка: 

ЦКБ АД Клон Пазарджик CECBBGSF IBAN BG 62 CECB 9790 1093 7215 00   Стоян Пенков Рабаджийски


С него може да се свържете на тел. 0884 670 713 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 136
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК