Зрелищна катастрофа в Пловдив! Камион преметна кола през мантинелата

Само в ПИК
Зрелищна катастрофа в Пловдив! Камион преметна кола през мантинелата
Автор: ПИК
Дата
Дата
3107
Коментари
0
Зрелищна катастрофа в Пловдив! Камион преметна кола през мантинелата

Зрелищна катастрофа, при която камион блъсна отзад лек автомобил и го метна през мантинелата завърши като по чудо без пострадали, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал между първото и второто колело след панаира в 8,10 часа. Вероятно причината е висока скорост.

Камионът е ударил лек автомобил "Рено", съобщава "Марица".

От МВР подчертават, че е истинско чудо в такъв инцидент да няма пострадали. В същото време, мантиналата между двете платна е смачкана до неузнаваемост.  Инцидентът е отработен по административен ред.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Николай Ламбрев
Николай Ламбрев
театрален режисьор
Става на: 64 години

Съвременната философска трактовка на проблема с яйцето и кокошката може да се сведе към въпроса: “Дали кокошките се размножават посредством снасяне на яйца или яйцата се размножават посредством излюпване на кокошки”?