Иван Искров: Оттеглям се, след като решим казуса КТБ

ЧАС ПИК

Иван Искров: Оттеглям се, след като решим казуса КТБ

10620
на 29.10.2014
Иван Искров: Оттеглям се, след като решим казуса КТБ

Последвайте ни в Google News Showcase

Веднага след като намерим решение на казуса КТБ, след като имаме стабилно правителство, тогава веднага ще проведа своите консултации с парламентарните лидери – от Борисов до Сидеров – и ще се оттегля.

препоръчано

Това заяви гуверньорът на БНБ Иван Искров на заседание на Временната бюджетна комисия в парламента, предаде БГНЕС.

Иван Искров не е чиновник, заговори управителят на БНБ за себе си в трето лице. Поканен съм да оглавя Централната банка и нямам никакво основание да се притеснявам от свършените безброй много задачи, които банката извърши през последните години. Преизбран съм и умея да нося отговорност, имам чувство за дълг и достойнство, продължи Искров.

Ще дам възможност на парламентарните лидери да изберат нов управител, ще се оттегля в момента, в който решим проблема с КТБ, повтори Искров. Нека не поставяме БНБ, която си върши стриктно задълженията в хаос и невъзможност да взима решения, призова той=



Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 59
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК