Иво Инджев скочи на Бареков

Политика

Иво Инджев скочи на Бареков

10920
на 25.09.2014
Иво Инджев скочи на Бареков
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Новият политик Николай Бареков отиде при миньорите, за да ги употреби", това заяви Иво Инджев в сутрешния блок на Нова телевизия. 

Той бе изключително възмутен от постъпката на лидера на ББЦ. "Човек с медийна предистория употреби драмата на миньорите, снима се с тях и се рекламира. Това е спиращо дъха нахалство".

Според Инджев постъпката на Бареков е грозна. Той обясни, че не смята за редно някой да е в съдружие със собственика на мините и вместо да му каже да плати заплатите да ходи да се снима с служителите му. 

"Проблемът е в НЕК", категорично заяви Владимир Tопалов, председател на Миньорската федерация към КТ „Подкрепа”. Той отбеляза, че независимо кой политик е в мината, няма купуване на гласове.

"Спекулирането с човешките драми трябва да бъде разбрано като знак с минус", завърши Инджев.

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК