Извадиха кон от 16-метров кладенец

ЧАС ПИК

Извадиха кон от 16-метров кладенец

4439
на 23.10.2015
Извадиха кон от 16-метров кладенец
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Служители на Регионалната служба „Пожарна безопасност и защита на населението" в Търговище и Антоново организираха специализирана операция по изваждането на кон, който бе паднал в 16-метров кладенец, съобщиха от областната дирекция на МВР в Търговище.

препоръчано

След получения сигнал за това, че животното е паднало в кладенец в необитаем имот в Антоново, на място е бил изпратен специализиран автокран. Повикани били и екипи водолази и алпинисти от пожарната служба във Велико Търново.

Наложило се животното предварително да бъде упоено, защото при падането си на такава дълбочина е имало вероятност то да е получило множество наранявания.

Специалистите също изказали мнение, че обективно е невъзможно конят да бъде изваден жив от толкова дълбок кладенец, който е бил неукрепен в долната си част и всеки момент е можело да се срути.

След добра екипна работа, трупът на падналото животно е бил изваден, като другата цел на служителите е била да не се допусне замърсяване на подпочвените води.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 18
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК