Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола

ЧАС ПИК

Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола

53041
на 23.12.2015
Извеждат тайно Местан от турското посолство! Депутатът бяга с дипломатическа кола
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Лютви Местан ще бъде изведен тайно от турското посолство в София, със специално за целта подготвен план, съобщава Блиц. Той ще напусне България с дипломатически автомобил. Родните специални служби са засекли активизиране на разузнаването на Турция в България още от миналия петък.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Бурната дейност са развивали както разузнавачите под прикритие, така и шпиони под дипломатическо прикритие. Те са засилили контактите си в България, привиквали са хора на срещи и са вдигнали цялата си агентура на крак.

Според отлично информирани източници на  Местан е бил засечен да носи документи в турското посолство.

Все още лидерът на ДПС Лютви Местан се укрива в турското посолство заедно със семейството и голяма част от вещите си, както съобщиха вече медиите. Негови колеги от парламента пък заявиха, че от няколко дни той не вдига телефона си и не връща обажданията. Според източници Местан е в доверителни лични отношения с турския посланик Сюлейман Гьокче. Връзката между него и все още лидера на ДПС се осигурявала посредством най-довереното лице на Гьокче - шофьора на посланика.

Местан е прихванат да влиза в амбасадата на южната ни съседка и преди речта му от парламентарната трибуна по повод на сваления от Турция руски бомбардировач Су-24. Според отлично информирани източници, декларацията, прочетена от Местан в пленарната зала, с която не са били запознати депутатите от ДПС, е била получена именно от турското посолство./

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV: Борисов на среща със симпатизанти: ППДБ са направили 200 метра път за 3 години, а до него дупки и жаби скачат. Засилва се усещането, че се връщаме на власт. Цял живот съм се имал за умен и красив и сега изведнъж се яви Христо....(ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК