Изверг! Пиян мъж промуши жена с 40-сантиметрово шило

ЧАС ПИК

Изверг! Пиян мъж промуши жена с 40-сантиметрово шило

9777
на 04.08.2014
Изверг! Пиян мъж промуши жена с 40-сантиметрово шило
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

30-годишният М.М. наръгал млада жена в бургаския квартал Горно Езерово. За целта той използвал 40-сантиметрово шило, с което намушкал жената в рамото. М.М. бил нервен и видимо пиян по време на инцидента.

препоръчано

Веднага към мястото се отправили екипи на полицията и Спешна помощ. Те обаче разгневили още повече 30-годишния нервак, който ударил с ръка медицинския фелдшер и стиснал за гърлото шофьорът на линейката, съобщава "Флагман".

На помощ на медиците се притекли трима полицаи, към които по-късно се пренесла агресията на М.М. Мъжът започнал да прави неприлични жестове, като се държал за половите органи и викал на висок глас, че ще се саморазправя с тях, след което се опитал да ги нападне. Ченгетата на бързо го закопчали с белезници и го откарали в Четвърто Районно управление, където мъжът започнал да рита и блъска стените и парапета пред входа на сградата, свлякъл се е на земята и почнал да си блъска главата в тротоарните плочки.

Инцидентът е станал вчера около 14,30 часа улица „Минзухар“ 13.

След усмиряването му М.М. Е бил настанен Центъра за психично здраве. Работата по случая продължава. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК